Philosophy: Hope in a jar

Philosophy hope in a jar

Ik vind Philosophy een heerlijk merk. Niet dat ik er veel producten van heb, maar de uitstraling maakt me al helemaal zen. Toen mijn dagcrème op was en ik wanhopig op zoek was naar een andere, kwam ik al snel bij Philosophy uit. Ik besloot voor Hope in a Jar te gaan.

Philosophy hope in a jar

Laat ik maar meteen met het minst positieve punt beginnen, voordat ik begin met mijn ode aan deze dagcrème. De verpakking. Ik had natuurlijk wat foto’s opgezocht en liep te kwijlen bij de mooie glazen verpakking. Niets was minder waar. Deze verpakking is van plastic! Dat had ik niet verwacht. Eerst vond ik dat jammer, het ziet er wat goedkoop uit… Toch vond ik het iets minder jammer toen ik mijn pot op dag 2 liet vallen en ik hem nog volledig intact kon oprapen.

Philosophy Hope in a jar ingredienten

De ingrediënten. Er zit ook wat zuur in voor een super lichte exfoliërende werking. Ik merk hier verder niets van op mijn huid. Ik heb totaal niet het idee dat dit een agressieve crème is.

Philosophy hope in a jar moisturizer

Laat je niet misleiden door bovenstaande foto. Je ziet een lekkere dikke crème. Hope in a Jar is echter helemaal niet dik of vet. Hij voelt juist een beetje jelly op mijn huid. Hij trekt super snel in en ik heb het gevoel dat hij mijn huid heerlijk hydrateert, zonder deze vet te maken.

Philosohpy believe in miracles

Philosophy hope in a jar creme

Hij voelt heerlijk aan. Ik gebruik hem zelf twee keer per dag en dat kan prima. Elke ochtend en avond ben ik er erg blij mee.

Philosophy hope in a jar purity

Hope in a Jar is volgens Philosophy geschikt voor elk huidtype. Ik geloof daar wel in. Voor mijn huid werkt hij ook echt perfect. Ik ben absoluut verliefd op deze dagcrème.

De geur is wel een beetje bijzonder. Hij is fris en is wel te vergelijken de de geur van Purity made simple. Ook deze doet me ver weg denken aan citroenella. Ik vind hem in ieder geval niet storend.

Philosophy Hope in a Jar is te koop bij ICI Paris XL. Voor 60 ml betaal je €37,94

4 reacties op “Philosophy: Hope in a jar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.