Philosophy Purity Made Simple

Philosophy Purity made simple

In Amerika kocht ik deze gezichtsreiniger van Philosophy, genaamd Purity Made Simple. Iedereen die ik sprak was er lyrisch over. Nu ben ik natuurlijk zo iemand die daar nogal gevoelig voor is. Het zal vast wel weer de 100ste miskoop worden die ik doe op advies van een ander. Vooral op het gebied van reiniging ben ik niet snel tevreden. We hebben hem aan een paar testjes onderworpen.

Purity Made Simple philosophy

Purity Made Simple… Het klinkt mooi. Vooral als je de prachtige tekst op de flacon leest, waan je je in de zevende hemel. Want dat moet ik toegeven; van die verpakking wordt je wel erg zen.

Purity Made Simple ingredienten

De ingrediënten zijn wat lastiger in beeld te brengen doordat de verpakking erg rond is. Maar volgens mij kom je er wel uit als je het echt wilt weten.

Philosophy Purity Made simple dop

De verpakking is voorzien van een soort klikdop. Werkt super makkelijk! Er komt nooit te veel product uit en je kan hem met één hand openen en sluiten (wel zo prettig in combinatie met de clarisonic!).

Purity Made simple druppelDe substantie is vrij vloeibaar. En laat totaal geen vettig laagje achter. Het is dan ook geen reinigingsmelk.

Voor mij werkt deze reiniger als een tierelier. Wat ik vooral prettig vind is dat hij mijn huid op geen enkele manier irriteert. Dat is wat ik zoek in een make-up remover. Eentje die mijn huid niet uitdroogt en hem er mooi en puur uit laat zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook lyrisch ben over dit product en hem aan iedereen aan zou raden. Ik heb echt het idee dat dit product goed is voor je huid.

IMG_0118

2 reacties op “Philosophy Purity Made Simple

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.