Jouw (t)huis – In samenwerking met webprint.nl

Webprint canvas foto

Niet veel van jullie zullen weten dat ik binnenkort ga verhuizen. Gezien mijn studententijd erop zit, is het ook tijd om de studentenkamer te verlaten. Het huis hebben we al gevonden, de keuken en de badkamer zijn al uitgezocht. En dan komt het belangrijkste; hoe maak je van je nieuwe huis een thuis?

Voor iedereen is dit natuurlijk verschillend. De een voelt zich prettig als het huis vol staat met tierelantijn. De ander kan pas ontspannen als alles strak en opgeruimd is. Voor mij is een thuis een plek waar het rustig is en waar ik mezelf kan zijn. Ik vind het dan ook erg leuk als het huis is gevuld met persoonlijke spulletjes. Dingen waar een verhaal achter zitten.

Omdat ik voor het eerst (en hopelijk ook voor het laatst) ga samenwonen, gaat het natuurlijk niet alleen om mij. Daarom vind ik het erg leuk om het huis te vullen met dingen van ons samen. De mooie en leuke momenten. En omdat ik gek ben op foto’s, dan is één en één al snel twee.

Toen ik laatst de vraag kreeg of ik een product van Webprint.nl wilde reviewen, was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik koos voor een mooi canvas met een zwart-wit foto van een leuke herinnering. Dit is het geworden:

Webprint canvas foto

Een zelfgemaakte foto van onze vakantie in San Francisco. De foto vind ik prachtig. De Golden Gate Bridge op de voorgrond met de skyline van de stad op de achtergrond. Oke, ik zal niet met de eer strijken. Ik heb deze niet zelf gemaakt, maar mijn vriend. Hij is een half uur een berg op geklommen, terwijl ik aan de andere kant van de brug stond te socializen met de lokale bevolking. Het resultaat mag er wezen.

Webprint verpakking

Het doek kwam binnen in een gigantische kartonnen doos. Gezien het formaat van het doek, misschien een tikkeltje overdreven, maar mijn huisgenoten waren erg onder de indruk toen ze het pakketje voor me in ontvangst namen. Aan karton in ieder geval geen tekort. (moet iemand nog een Sinterklaas-surprise maken??).

Webprint canvas folie

Vervolgens zat het schilderij ook nog ingepakt in een soort piepschuimpapier. Als deze niet onbeschadigd overkomt, dan weet ik het ook niet meer.

webprint canvas details

Het canvas zelf is ook prachtig. De details zijn prima vastgelegd.

Maar dan komt het spannende gedeelte; het ophangen…

Webprint canvas ophangen

Je krijgt dit setje erbij. Met een handleiding over hoe je het voor elkaar moet krijgen. Ik moet zeggen dat ik niet bijzonder handig ben, en ik hier toch altijd een beetje zenuwachtig van wordt. Gelukkig werd dit me bespaard want…

Webprint canvas gleuf

In de lijst zit namelijk gewoon dit. Hup gewoon op die schroef hangen en je bent klaar. Niks geen moeilijk gedoe met hoekjes timmeren, als je dat niet wilt.

Webprint canvas review

Tadaa, daar hangt hij. Ik vind hem prachtig. Voor alsnog hangt hij mooi in mijn studentenkamertje. Maar als het aan mij ligt, krijgt hij straks een mooi plekje in ons nieuwe thuis.

Het doek komt van Webprint.nl. Het formaat is 80cm bij 30 cm en deze kost €42,95. Hier komt vervolgens nog €0,99 bij voor de verwerkingskosten en €6,95 voor de verzendkosten. Het totaalbedrag is dan €50,89.

Webprint canvas logo

Maar daarbij heb ik nog een kleine tip: Er zijn regelmatig aanbiedingen op de site. Ik heb zelf een account bij webprint. Hierdoor krijg ik elke dag een mail met een aanbieding. Als je van plan bent om een product te kopen zou ik me aanmelden voor deze mailing en je bestelling plaatsen als je een leuke korting krijgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.