Max Factor Transform mascara

Max Factor transform mascara

Laatst had ik een nare, kleine ontsteking bij mijn oog. Geen idee hoe het kan, want ik heb dat nooit. Mijn mascara was nog niet op of oud, maar ik besloot toch maar om hem weg te doen. Normaal heb ik natuurlijk altijd back-ups liggen, maar nu natuurlijk niet. Dat zul je altijd zien! Ik besloot naar de Kruidvat te rennen en kwam even later met dit exemplaar naar buiten.

Ik ben groot fan van Max Factor. Ik wacht vaak op een aanbieding en dan sla ik er vaak twee of drie in. Ik ben wel altijd geïnteresseerd in de nieuwste versies. Want laten we eerlijk zijn; die tv die je 10 jaar geleden kocht is toch een stuk minder mooi en helder dan de huidige versies.

De mascara heeft zo’n plastic borsteltje, met plastic korte haartjes. Ik heb zelf tegenwoordig geen voorkeur meer.

Vol overtuiging dat dit volgende lofzang zou worden op mijn blog, ging ik aan de slag met mijn wimpers. Met dit als resultaat:

Max Factor transform zonder mascara

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara erop.

Max factor transform swatch

Nee! Nee! Nee! Ik zie aan elkaar geplakte wimpers, ik zie klontjes… Ik krijg het niet voor elkaar om hiermee mijn mascara fatsoenlijk aan te brengen. Hij maakt ze wel wat langer, maar het is niet zoals ik van Max Factor gewend ben. Ik ben juist gewend aan prachtige gescheiden wimpers. Helaas.

Max Factor masterpiece Transform

Max Factor Transform mascara kost €17,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.