Thank you 2014!!

Daar zitten we dan weer. Oudjaarsdag. De ideale dag om eens voor jezelf na te gaan wat er dit jaar ook alweer allemaal is gebeurd. Om even stil te staan bij alles wat we hebben meegemaakt. Tijd voor een terugblik op 2014 en een kleine vooruitblik naar een kersvers jaar.

De rode draad

Precies een jaar geleden genoot ik van een welverdiende kerstvakantie. Ik stond op het punt om na de vakantie te gaan beginnen met mijn afstudeerstage en bijbehorende scriptie. Het werd een geweldig half jaar, waarin ik veel leuke nieuwe mensen heb leren kennen en waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Na wat kleine stress momentjes en wat uren achter de laptop, is het dan toch gelukt om mijn scriptie met succes af te ronden. Ik werd officieel Master of Science.

De zomervakantie kwam eraan en waar iedereen lekker de terrasjes bezocht of op reis ging, ging ik direct op zoek naar een baan. Ik wilde direct aan de slag. De zoektocht begon en na een aantal keer vallen en opstaan ben ik goed terecht gekomen in de wereld van de grote mensen. Ook in het halfjaar dat volgde heb ik al ontzettend veel geleerd. Maar we zijn er nog lang niet.

En nu zit ik hier. Ik geniet van mijn welverdiende kerstvakantie (die helaas dit jaar wat korter is dan die van vorig jaar, maar hey, we mogen niet klagen).

Reizen in 2014

Wat betreft reizen was het geen heel uitgebreid jaar. Ik had er simpelweg de tijd niet voor. Toch heb ik in april een mooie reis mogen maken naar Jordanie. Het was een mooie reis. Hier kan je daar meer over lezen.

Vorig jaar riep ik heel hard dat ik dit jaar naar Berlijn wilde gaan. Helaas is dat er niet van gekomen. Maar ja, nieuwe ronde nieuwe kansen. Ik ben wel nog gezellig een weekendje naar Parijs gegaan en naar Terschelling niet te vergeten 😉

Lifewithme.nl

Door alle drukte is mijn blog op een wat lager pitje te komen staan. Ik vond minder tijd om blogposts te maken en ik wilde absoluut niet dat de kwaliteit achteruit zou gaan. Daarom heb ik ervoor gekozen om dan maar minder vaak te updaten. Desalniettemin denk ik wel dat de kwaliteit enorm is verbeterd in de afgelopen tijd. Een voorbeeld daarvan is ook de nieuwe lay-out, die in 2014 online is gekomen en waar ik nog steeds erg blij mee ben!

Het meest bekeken artikel van 2014 was trouwens dit artikel

The Bucket List

Ook dit jaar heb ik weer wat dingen van de Bucket List af kunnen strepen. Zo kan ik Azie als continent afstrepen van mijn doel om alle 7 continenten te bezoeken. Ook staat op mijn Bucket List dat ik alle 7 wereldwonderen wil bezoeken. Hier kan ik Petra in Jordanie ook voor afstrepen 🙂

Er zijn ook een aantal kleine dingen die ik dit jaar heb mogen doen van de lijst. Namelijk een ritje maken op een kameel of dromedaris en ik heb gezwommen in de dode zee.

Welkom 2015!

In 2015 hoop ik dat de rust tegen het voorjaar weer een beetje wederkeert. Dat alles een beetje op rolletjes gaat lopen. Daarvoor zal die rust er nog niet heel erg zijn denk ik, omdat ik dan hoogst waarschijnlijk ga verhuizen. Daarmee hoop ik in ieder geval een doel van mijn Bucket List af te kunnen strepen, namelijk het hebben van een eigen huisje 🙂

Hoe zag jouw jaar eruit? En wat zijn je plannen voor 2015?

 

1 reactie op “Thank you 2014!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.