Boek: Happy Life door Mascha

Happy Life Love

Als beautyliefhebbers struinen we het internet af op zoek naar leuke blogs. Beautygloss.nl is naar mijn idee een super interessante blog op dat gebied. Al jaren en jaren volg ik Mascha als eigenaresse van de site. Ik vond het natuurlijk top toen ik hoorde dat ze een boek ging schrijven en was er als de kippen bij. In een ruk heb ik het uit gelezen. In dit artikel geef ik een kleine sneek peek in het boek en vertel ik wat ik ervan vind.

Happy Life cover

Van een beautyblogger zou je wellicht een boek over beauty verwachten. Niets is minder waar. Dit boek gaat naar mijn idee voornamelijk over het leven. Over dingen waar iedereen vroeg of laat wel een keer tegenaan loopt. Over ‘uit huis gaan’ bijvoorbeeld. Of over ”Nee’ zeggen’.

Happy Life pagina's

In ongeveer 165 pagina’s vertelt Mascha haar verhaal. Ik vind het bijzonder hoe ze ook haar eigen verhaal vertelt in haar boek. Openhartig vertelt ze over hoe haar leven is begonnen en welke keuzes ze heeft gemaakt.

Happy Life foto's

Het boek is voorzien van de meest prachtige foto’s…

Happy Life motief

Happy Life handtekening

En die van mij is voorzien van een echte handtekening.

Happy Life praktische tips

Het boek ziet er prachtig uit. Het voelt stevig en luxe aan. Dat is echter niet hetgeen wat een boek een goed boek maakt. Het gaat natuurlijk om de inhoud.

In het boek geeft Mascha super handige, praktische tips. Hierboven zie je een voorbeeld over sparen. Hoe kun je het beste sparen? Waarom is het belangrijk? Het gaat echter ook verder dan dat. Er wordt gesproken over spiritualiteit en de betekenis van vriendschappen. Ik vond het boek super inspirerend. Het heeft me aan het denken gezet. Ik denk dat je het boek zelf moet lezen en er voor open moet staan om het te begrijpen.

Ik kan zeggen dat ik heb genoten van Happy Life. Het greep me en ik heb het daarom in één adem uitgelezen. Een absolute aanrader.

Happy Life door Mascha kost €14,95 en is onder andere te bestellen op bol.com.

2 reacties op “Boek: Happy Life door Mascha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.