Versace Yellow Diamond

Vroeger had ik maar een geurtje. Dit was een andere geur van Versace. Ik vond hem heerlijk! Door deze ervaring blijf ik altijd nieuwsgierig naar andere geuren van Versace. Soms is een merk nou eenmaal je smaak. Ik ben benieuwd of dat ook voor deze geur geldt.

De flacon vind ik niet heel boeiend. Sowieso spreekt de kleur me niet erg aan. Ik vind dat een beetje too much… Verder vind ik de diamanten dop ook net een beetje té… Net iets te groot, iets te protserig.

De geur daarentegen spreekt me wel aan. Hij opent heel fris. Dan is hij echt citrusachtig. Toch is het geen hele lichte geur vind ik. Hij zit er echt een beetje tussen in. Als je hem wat langer draagt dan wordt hij net wat zwaarder. Dit is ook goed terug in de noten. Dit zijn namelijk:

Top: Citroen (van diamant), perensorbet, neroli (oranjebloesem) en bergamotHart: waterlelie, fresia, oranjebloesem en mimosa
Basis: amberhout, musk en palo santo (een bepaalde soort hout)

Ik vind het wat lastig om te zeggen wat ik van deze geur vind. Als ik hem net heb opgespoten vind ik hem heerlijk.  De frisheid is echt heel erg lekker. Na een tijdje dragen spreekt de geur me net wat minder aan. Ik vind hem niet weerzinwekkend, maar net wat minder bijzonder. Dat vind ik wel een nadeel, omdat deze geur wel veel langer blijft hangen dan de geur die je ruikt als je hem net opspuit.

De houdbaarheid is oké. Na een halve dag is hij wel ongeveer vervlogen, maar ik heb dan ook de Eau de Toillete getest (Eau de Parfum blijft altijd wat langer hangen). Voor een Eau de Toillete blijft de geur gewoon goed hangen.

Ik vind het wel een redelijk universele geur. Ik denk dat niet veel mensen deze geur echt niet lekker zullen vinden. Dat maakt hem wel erg geschikt als cadeautje.

De geur is verkrijgbaar in verschillende formaten. Hieronder zie je de prijzen:

  • 30 ml €42,50
  • 50 ml € 63,50
  • 90 ml €84,50

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.