Lollipops Concealer Anticernes

The Balm Lollipops concealer

Lollipops, een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Toen ik in de drogisterij in Belgie naar wat The Balm aan het producten aan het kijken was, liep ik hier tegenaan. Het merk lijkt qua verpakkingen erg op het bekende merk The Balm. Ik besloot van dit nieuwe merk de concealer een kans te geven.

The Balm Concealer Light Beige

De verpakking is erg schattig. Hij heeft een lichtroze dop en de huls zelf is bezaaid met blaadjes, takjes en kleine Eiffeltorentjes. Wat dat betreft staat hij erg mooi in je stash.

Ik heb de klein Light Beige. Dit is de lichtste kleur uit de serie.

The Balm Lollipops concealer kwastje

De applicator is het bekende sponsje met haartjes. Vind ik prima. Zo kan ik makkelijk de delen aanstippen die je wilt bedekken. Niets op aan te merken.

De substantie van de concealer is redelijk dun. Daarom is het meer een concealer voor onder je ogen, dan een om heftige onzuiverheden mee te verbergen. Daarbij is hij ook redelijk droog. Hij voelt bij het uitsmeren soms zelfs een beetje poederig. Daardoor is hij wel erg matte. Verder zou er ook vitamine E in de formule zitten, waardoor hij veroudering tegen zou gaan. Daar kan ik niet zo veel over zeggen. Wel over de werking. Tijd om te testen!

The Balm concealer, geen concealerGeen concealer

The Balm concealer, met concealerMet concealer

Ik heb ook even wat full face foto’s gemaakt om het effect duidelijk weer te geven.

The Balm Concealer, foundation, geen concealer

Alleen foundation, geen concealer

The Balm concealer, foundation en concealer

Foundation en concealer

The Balm concealer, full face zonder concealer

Full face met gezichsmake-up maar zonder concealer

The Balm concealer, full face, met foundation en concealer

Full face, met concealer.

De concealer dekt niet bijzonder goed. De kleur van mijn huid schijnt er nog een beetje doorheen. Daardoor is het effect wat meer natuurlijk. Het ziet er wat frisser uit. Als je echter hele zware donkere kringen hebt, dan is de dekking denk ik niet voldoende. Het effect is ook dat je hem niet heel goed ziet zitten. Je hebt geen hele pannenkoeken onder je ogen.  Daarbij smeer je hem makkelijk onder je ogen en hij hoopt niet op. Hij trekt ook niet in de lijntjes! Je hebt er gedurende de dag geen omkijken maar naar.

Mijn algemene oordeel is dat ik niet helemaal weg ben van de concealer. Hij had van mij iets beter mogen dekken. Ik heb best wat donkere kringen onder mijn ogen die net iets meer nodig hebben dan deze concealer kan bieden. Maar voor alledag vind ik hem prima. Heb je daar minder last van en wil je er gewoon een tikje frisser en wakkerder uitzien, is hij wellicht goed voor je!

Het merk Lollipops is onder andere te koop bij de Di drogisterij in Belgie. Ik heb €8,16 betaald voor 5,5 ml

0 reacties op “Lollipops Concealer Anticernes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.