Thierry Mugler – Alien

Vandaag review ik weer een geur. Eentje waar ik al een tijdje erg benieuwd naar was. Ik hoorde erg goede verhalen. Toen ik de geur dan ook laatst in handen kreeg, was ik erg blij dat ik er een keer mijn mening over kon gaan geven.

Ik heb voor deze review de Eau de Toilette gebruikt. Allereerst, die verpakking. Ik vind hem echt verschrikkelijk lelijk. Die van de eau de toilette gaat nog enigszins, maar de paarse versie vind ik niet mooi. Sorry. Wat dan weer leuk is aan de verpakking is dat hij je hem opnieuw kan vullen. Erg verantwoord ook.

De geur bestaat uit de volgende noten:

Topnoten: Jasmijn
Hart: sandelhout en mos
Basis: Amber

Ik vind de geur erg bijzonder. Wat dat betreft komt de slogan ‘eau extraordinaire’ wel tot zijn recht. Ik vind de geur ook wel redelijk zwaar. Niet echt een geur die ik dagelijks zou dragen. Wat dat betreft is het misschien geen goede geur voor mij.

Wat me wel enorm opvalt is dat de geur erg lang blijft hangen voor een eau de toilette. Aan het einde van de dag ruik ik de geur nog steeds. Ik vind hem dus kwalitatief erg goed.

Thierry Mugler Alien eau de toilette kost €36,- euro voor 30 ml

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.