Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana the one

Het is lang geleden dat ik wat meer verteld heb over een geur. Laatst kreeg ik deze geur van Dolce & Gabbana cadeau voor mijn verjaardag. Naast het feit dat de verpakking een plaatje is, heb ik ook even aan deze classy geur gesnuffeld.

 

Dolce & Gabbana spuitkop

De verpakking is voorzien van een simpele spray zoals we gewend zijn. Deze sprayt prettig. Er komt een mooie, fijne nevel uit. Belangrijk om te weten is dat je het dopje er niet af kan halen. Het is dus niet zo makkelijk om deze geur in een Travalo te stoppen bijvoorbeeld!

D&G The one

Dolce & Gabbana ingredienten

De ingredienten… Ik zie niets bijzonders. Vooral alcohol en parfum (goh…)

Dolce & Gabbana dop

De geur is absoluut te omschrijven als bloemig. Maar niet op een frisse manier. De geur is meer kruidig dan dat. Persoonlijk vind ik hem wel bijzonder. Niet een geur die je op elke hoek van de straat ruikt. Ik vind het een goede signature geur als je van bloemig (en eventueel kruidig) houdt.

Daarbij vind ik het echt een volwassen geur. Zo ziet de flacon er ook uit. Ik krijg een erg serieus gevoel bij deze geur.

D&G hand

Noten:

Top: Mandarijn, Perzik, Bergamot, Lychéé.
Hart: Jasmijn, Lelietje-van-dalen, Madonnalelie.
Basis: Vanille, Amber, Muskus, Vetiver, Pruim

Dolce & Gabbana The One kost ongeveer €56,- voor 30 ml, €84,- voor 50 ml en €105,- voor 100 ml. Dat is niet mis als je het mij vraagt. Ik zou je dus wel aanraden om de geur even te ruiken voordat je hem koopt. Als je hem niet lekker vind zou het zonde zijn om hem niet aan te raken.

Persoonlijk vind ik de geur lekker, maar niet voor elke dag. Ik ben groot fan van de zoetste van de zoetste geuren. Ik vind dit een lekkere geur om in avond te gebruiken, maar hij kan ook goed in de winter. Persoonlijk voel ik in de zomer meer voor een zoet snoepje op mijn polsen.

D&G the one flacon

Wat is jouw favoriete geur van de afgelopen tijd?

2 reacties op “Dolce & Gabbana The One

  1. Ik heb deze ook al eens geroken en vind het inderdaad ook meer een avondgeur. Op dit moment grijp ik vaak naar de Lemon Daydream body mist van & Other Stories.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.