Kat von D Lock-it Concealer

Kat von D review concealer

Ik hoorde veel goede verhalen over de Kat von D lock-it concealer. Volgens de berichten zou hij enorm dekkend zijn (zelfs tatoeages kunnen bedekken), terwijl hij niet te zien zou zijn. Dat zijn nogal wat beloften. Laten we dat maar eens gaan proberen.

Kat von D concealer lock it review

De concealer zit in een redelijk grote tube. Die versiert is met heftige zwarte rozen. De uitstraling spreekt me niet heel erg aan. Ik houd meer van de schattige, ‘girly’ verpakkingen. Maar als het product goed werkt, ben ik best bereid om dat aan de kant te zetten.

Kat von D concealer ingredientenMet de ingrediënten voor de geïnteresseerden.

Kat von D lock it concealer swatch

De substantie is erg bijzonder. In eerste instantie lijkt de substantie aardig dik te zijn. Als je hem vervolgens uitsmeert, wordt hij heel glad en zelf een beetje olieachtig. Je hebt maar een heel klein beetje nodig van de concealer om een gedeelte te bedekken. De verpakking bevat trouwens 17 ml, wat echt enorm veel is! Ook als je deze concealer dagelijks draagt, gaat hij een eeuwigheid mee.

Ik heb trouwens de kleur 16 light-pale. Dit is de lichtste kleur. Voor mij is hij prima, maar niet heel erg licht. Hij is een beetje dezelfde kleur als mijn huid. Een concealer mag van mij soms wel een tintje lichter zijn dan mijn eigen huidskleur. Helaas is dat met mijn kleurtje bijna niet mogelijk.

Kat von D lock it concealer review

De tube is voorzien van een plastic uiteinde. Hierdoor kan je makkelijk doseren.

Kat von D swatch geen concealerGeen concealer

 

Kat von D review met concealerMet concealer

Kat von D concealer met make-upMet volledige make-up

Kat von D full face geen concealer review
Zonder make-up

Kat von D full face met concealer
Met concealer

Kat von D lock it concealer full face
Full face met make-up

De concealer dekt goed. Dat is zeker. Ik vind echter niet dat je hem helemaal niet ziet zitten. Het is geen dikke plamuurlaag, maar onzichtbaar is ook niet het goede woord. Ik vind hem voor elke dag best heftig.

Verder is het belangrijk dat je hem goed afpoederd, want anders kan hij een klein beetje in de lijntjes gaan zitten. De concealer blijft trouwens echt muurvast op zijn plaats zitten. Hij gaat nergens naartoe als jij dat niet wilt.

Kat von D concealer review

De Kat Von D lock-it concealer is fijn. Hij doet zijn werk, maar is naar mijn idee de hype niet helemaal waard. Als je een goede dekking zoekt ben je met deze concealer wel aan het goede adres. Maar het is eigenlijk gewoon een goed dekkende concealer. Niet meer, niet minder. Ik gebruik hem zelf graag als ik bijvoorbeeld een feestje heb, waarbij ik wat heftigere make-up wil dragen.

De Kat Von D Lock-it Concealer kost $25,- voor 17 ml. Dit is echt mega veel trouwens! Om een voorbeeld te geven. In deze concealer zit maar 5,5 ml. Helaas is hij niet in Nederland te koop. Maar wel op de Amerikaanse webshop van Sephora

0 reacties op “Kat von D Lock-it Concealer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.