Lush the Comforter Shower Cream & Bubble Bar

Lush shower cream the comforter

In mijn shoplog kon je al zien dat ik The Comforter Shower cream had gekocht van Lush. Ik was er enorm enthousiast over. Toen merkte ik dat hij ook gewoon in Nederland te koop is. Daarom wilde ik hem jullie niet onthouden. Wees er wel snel bij, want dit product is enkel te koop in de kerstcollectie.

Lush the comforter shower cream

The Comforter shower cream is een product wat je onder de douche kan gebruiken. Een douchegel, maar toch een beetje anders. Hij is namelijk iets meer verzorgend dan een shower cream, maar daar moet je wel een klein beetje schuim voor inleveren.

De geur is fruitig op een zoete manier. Hij ruikt naar cassis. Hij is een tikje minder zoet dan bijvoorbeeld Snow Fairy, maar nog steeds staren mensen me aan als ik bij het zwembad dit flesje open draai. De geur is fantastisch, als je het mij vraagt!

Lush the comforter dop

De flacon bevat een klikdop. Als je aan de achterkant drukt, komt aan de voorkant deze opening tevoorschijn. Heel handig. De verpakking is degelijk en praktisch.

Lush shower cream the comforter review

Dit zijn de ingrediënten van de shower cream. Ik vind het wel opvallend dat er SLS (Sodium Laureth Sulfate) in zit. Dit is namelijk een redelijk heftig ingrediënt. Daarentegen zitten er wel veel verzorgende bestanddelen in, zoals verschillende oliën.

Lush the comforter swatch review

Dan de cream zelf. Die is roze. En dan bedoel ik echt roze! De kleur is super intens. Dat ziet er natuurlijk super leuk uit, maar je moet er ook een beetje mee uitkijken. Toen ik bovenstaande foto maakte en ik de cream een tijdje in mijn hand had liggen, was de kleur een beetje in mijn hand getrokken. Onder de douche gebeurt het gelukkig niet.

Verder heeft de cream glitters! Super leuk en kerst-achtig. De glitters blijven verder niet op mijn huid achter na het douchen.

Qua werking is de douchegel lekker verzorgend. Hij maakt mijn huid niet droog. Lekker voor in de winter.

The Comforter shower cream kost €8,50 voor 100 gram. €16,95 voor 250 gram en €26,95 voor 500 gram.

The comforter bubble bar review

Dan de bubble bar. Deze is enorm! Deze bubble bar hoef je dus zeker niet in één keer te gebruiken. Ik breek er een stukje af en dit stukje verkruimel ik onder een lopende kraan. Met deze bubble bar kan ik zo ongeveer 5 keer een bad nemen. Hij is dus lekker zuinig in gebruik.

IMG_2276

In het bad geeft hij enorm veel schuim. En je bad kleurt prachtig roze. Wat wil je nog meer? De geur is verder nagenoeg hetzelfde als die van de showercream. Lekker zoet en fruitig. Als dit geen op en top ontspannen is!?

Lush the comforter shower cream en bubble bar review

The Comforter Bubble Bar kost €6,95 voor 200 gram. 

Ik ben stiekem een beetje fan van beide producten. Heb je geen bad, dan is de shower cream ook echt een hele goede optie. Ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven deze kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.