Mac All Fired Up lipstick

Mac lipstick in all fired up

Het is herfst daarom leek het me tijd voor wat vrolijke herfstkleuren hier op lifewithme.nl. En hoe kan dat nou beter dan met een prachtige lipstick? Natuurlijk past een roodachtige tint momenteel het beste bij het seizoen en daarom wil ik jullie deze niet onthouden. Nog een mooi cadeautje nodig voor de feestdagen? Wellicht is All Fired Up iets voor jou!

Mac All Fired up review

All Fired Up is een lipstick van Mac. Normaliter kan je deze vinden in de normale zwarte doosjes. Dit keer niet. Deze lipstick behoort namelijk tot de Magic of the Night collectie. Deze is nu overal te koop! Ben je te laat? Geen nood, want de lipstick zit ook gewoon in de normale collectie. Dan krijg je alleen niet deze flashy paarse huls erbij, maar een normale zwarte.

Mac all fired up doosje

Het paarse doosje vind ik oké. Ik vind de normale zwarte wel een stuk chiquer, maar ik vind het aan de andere kant ook wel erg praktisch. Ondertussen heb ik namelijk vier Mac lipsticks verzameld, die er nagenoeg identiek uitzien. Deze kan ik altijd makkelijk herkennen in mijn stash.

Mac all fired up lipstick

Ik kocht deze lipstick in Amerika. Ik vroeg aan de dame die er werkte welke kleur ze me aan zou raden. Welke zou me goed staan? Ik gaf wel aan dat ik niet voor een al te gekke kleur wilde gaan. Ik ben niet zo van de neon kleuren of van bijvoorbeeld een paarse kleur. Het werd deze. En man, wat is de kleur prachtig. Hij zit precies tussen rood en roze in. Het is een beetje een frambooskleur. Hij is opvallend, maar niet op een gekke manier.

Mac all Fired up lipstick swatch

Hier zie je de swatch. Wat je op deze foto ook wel een beetje kan zien, is dat de substantie wel redelijk droog is. Gezien het een matte lipstick is, kijk ik daar niet echt van op. De meeste matte lipsticks hebben namelijk een droge structuur.

Mac lipsticks, zonder ietsLippen zonder kleur

Mac all fired up lipswatchLippen met All Fired Up

Mac all fired up full face2En dit is de full face. Ik vind de kleur klassiek, maar niet saai. Daarbij vind ik ook dat hij me iets minder bleek doet lijken. Hij past goed bij mijn huidskleur denk ik. Met grote dank aan de mevrouw bij Mac.

De kleur blijft trouwens ook fantastisch goed zitten. Ik ben echt verbaasd over het feit dat hij totaal niet afgeeft op een glas als je drinkt. Dit is namelijk altijd een beetje ingewikkeld om weg te krijgen. Verder blijft hij wel echt een aantal uren goed zitten. Vooral de randen blijven (gelukkig!) netjes in tact. Na ongeveer 5 uur moet je de binnenkant wel even bijwerken, maar dit is zo gedaan. Je krijgt hem er trouwens prima af met een remover. De kleur trekt niet in je lippen.

All Fired Up is voor mij de perfecte opvallende lipstick. Ik ben er erg tevreden over. Ik kocht deze kleur dus in Amerika, maar hij is ook gewoon in Nederland te koop. In de limited edition kost hij € 21,-. In de normale zwarte huls kost hij €19,50. Mocht je net als ik naar Amerika gaan, dan is hij en stukje goedkoper. Daar kost hij in de paarse verpakking $18,- en in de zwarte verpakking $17,-. De lipstick bevat trouwens 3 gram (net als de normale verpakkingen).

Draag jij graag opvallende lipstick?

1 reactie op “Mac All Fired Up lipstick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.