Parfum: Victoria by Victoria’s Secret

Victoria by Victoria Sercret reveiw

In Amerika viel ik als een blok voor dit parfum. Niet zo zeer om de geur. Maar om de flacon.  Ik besloot hem op mijn polsen te sprayen maar vervolgens gooide ik hem toch niet in mijn mandje. Ik liep op mijn gemak de winkel door, maar na een paar minuten besloot ik toch dat ik hem toch te kopen.

Victoria's Secret Victoria parfumHet parfum zit in een soort barbiepop verpakking. Een kartonnen doos met een plastic raampje. Heel erg meisjesachtig. Ik vind het geweldig.

Victoria by Victoria's Secret rollerball

De flacon zelf is voorzien van een draaidop (vliegt er niet zo gemakkelijk af in je tas) en een applicator in de vorm van een metalen balletje. Geen spray dus. Dit heb ik nog niet in mijn stash tot nu toe. Toch leek het me wel handig. Het is namelijk iets minder lastig voor je omgeving (niet iedereen hoeft mee te genieten van jouw geur). Daarbij is het zuiniger in gebruik, aangezien alle parfum daadwerkelijk op je huid beland in plaats van op je schoenen.

Victoria by Victoria's secret ingredienten

De ingrediënten voor de geïnteresseerden. Zoals normaal bij parfum, veel alcohol.

Victoria's secret Victoria review

De geur zelf is fruitig zoet. Hij bestaat uit de volgende noten:

  • Rode bessen
  • Victoria roos
  • Crème brûlée

Voornamelijk de topnoot is fruitig. Hij ruikt daardoor erg fris en zomerachtig in het begin. Ik vind de noot van de roos niet bijzonder aanwezig. Normaal houd ik niet enorm van roos of een bloemachtig parfum, maar hierbij stoort het me niet. Bij crème brûlée heb ik niet meteen een bepaalde geur voor ogen? Of ben ik dan de enige? Ik denk dat deze noot de geur voornamelijk iets zoeter maakt.

Victoria by victoria's secret parfum

Ik vind de geur erg lekker. Hij is erg toegankelijk en zeker een geur die ik elke dag zou kunnen dragen. Het is vooral een geur die geschikt is voor overdag.

Victoria by Victoria's Secret verpakking

Wat me wel een beetje tegenvalt is dat de geur niet bijzonder goed blijft hangen, ondanks het feit dat het wel een eau de parfum is. Eau de parfum is meer geconcentreerd dan een eau de toilette en zou daardoor langer moeten blijven hangen. Dat valt me wel een beetje tegen.

Victoria by Victoria's Secret review parfum

Al met al vind ik de geur erg lekker en vooral ook erg praktisch. Je merkt dat de verpakking erop gemaakt is om hem mee te nemen in je tas. Hij is ook gewoon verkrijgbaar in grotere sprayflacons.

Mijn verpakking van Victoria by Victoria’s Secret kost $18,- voor 7 ml. Dat is omgerekend ongeveer €16,20.
Het parfum is ook te koop in een sprayverpakking van 50 ml voor $50 (ongeveer €45,-) en van 100 ml voor $65 (ongeveer €58,50)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.