Boek: Dansen in de hemel – Michael Pilarczyk

Dansen in de hemel

Boeken… ik weet niet zo goed wat het met me is. Het ene moment lees ik een boek in een ruk uit. Het andere moment heb ik moeite om me erdoorheen te worstelen en raak ik mijn e-reader weken niet aan. Dit was zo’n boek; eentje die me eerst niet kon boeien. Totdat ik ervoor ging zitten. Het greep me. Ik vertel je mijn ervaring met ‘Dansen in de hemel’.

Eerlijk; ik had nog nooit van dit boek gehoord. Ik heb ook eigenlijk geen idee hoe ik eraan kwam. Ik meen onze beste vriend als we het even niet weten; Google.

Dansen in de hemel gaat over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, zuivere liefde, geld en geluk. Dit verhaal zet je aan het denken. Hoe was je leven gelopen als je op dat ene cruciale moment een andere keuze had gemaakt? Een zoektocht naar onze eigen waarheid. (bron: Bol.com)

Een mooie beschrijving, maar eigenlijk gaat het verhaal over een stel, waarvan de ene doodziek is en de andere erg succesvol en leeft in een wereld van roem en rijkdom.
Het verhaal duurt even voordat het op gang komt. Echter, als je het toelaat zal het je meeslepen, omdat je de machteloosheid en de keuzestress voelt van de hoofdpersonen. En heel eerlijk; ik heb zelfs een traantje weggepinkt bij dit boek.

Ik vind het een beetje lastig om uit te leggen waarom het een goed boek is. Is het verhaal zo vernieuwend? Nee. Zitten er hele bijzondere wendingen in het boek? Niet echt. Maar het neemt je mee. En ik denk dat dat de kracht is van een goede schrijver. Ik ben erg benieuwd naar de andere boeken van Michael Pilarczyk!

Dansen in de hemel is te koop voor €19,95 en beslaat 256 pagina’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.