Mac Pink Plaid lipstick

Mac pink plaid review

Ik ben gek op Mac lipsticks. Die heb je natuurlijk nooit genoeg. In mijn shoplog kon je al zien dat ik in Amerika deze lipstick heb weten te bemachtigen en daarom kon ik hem jullie ook niet onthouden. Kijk mee naar de zonnige foto’s.

Mac Pink Plaid lipstick review

Pink Plaid is een matte lipstick. Hij zit gewoon in het vaste assortiment. Ik ben gek op de matte finish. En een geluk is dat matte lipsticks vaak wat droger zijn van substantie en daardoor wat beter blijven zitten. Ze voelen daardoor soms wel wat droog aan.

Mac pink plaid roze lipstick matte

De lipstick zit in de normale, kogelvormige huls die we van Mac gewend zijn. Ik houd ervan. De kleur zelf is een beetje oud-roze. Een beetje barbie, maar niet te.

Mac Pink Plaid swatch

Hier zie je de swatch op mijn hand. Natuurlijk moet hij ook op de lippen geswatcht worden.

Mac lipsticks, zonder iets

Pink Plaid mac lipswatchHier zie je de kleur op mijn lippen. Zoals je ziet verdeelt hij prima. Hij benadrukt wel een klein beetje mijn velletjes, maar dat heb ik vaker met matte lipsticks.

Mac Pink Plaid swatch full face

Ik vind het een heerlijk frisse kleur.

Mac lipstick Pink plaid review

Over het algemeen ben ik tevreden over de lipstick. Toch merk ik wel dat ik hem niet zo snel pak. De kleur ligt nog best een beetje bij mijn eigen lipkleur vandaan, waardoor ik hem best precies moet aanbrengen. Ik gooi hem dus niet zo makkelijk in mijn tas en breng hem gedurende de dag een beetje blind aan.

Mac Pink Plaid lipstick

Stiekem denk ik dat ik deze kleur nog wat meer moet gaan waarderen. En ik heb zo’n idee wanneer het perfecte moment is. Namelijk in de zomer. Dan is het een prachtige frisse kleur. Nu pak ik hem niet zo snel, maar wie weet behoort hij over een half jaartje wel bij de favorieten.

Mac Pink Plaid kost  €19,50 voor 3 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.