Tommy Girl parfum

Tommy Hilfiger vind ik best een leuk merk. Vooral als het op schoenen aankomt. De hakken van het merk lopen altijd heerlijk. Toen kreeg ik het parfum in handen, of eigenlijk de eau de toilette. Ik ben aan het testen gegaan.

De verpakking vind ik een beetje mager. Ik vind hem eigenlijk gewoon erg saai…

De noten van de geur zijn als volgt opgebouwd:

Topnoten: Camelia, appelbloesem, mandarijn en zwarte bes.

Hartnoten: Kamperfoelie, viooltjes en Cherokee roos.

Basisnoten: cederhout, sandelhout, magnolia en jasmijn.

De geur vind ik vooral erg fris. Hij is niet te zoetig, maar ruikt wel een beetje jong. Hij is eerder iets bloemig. Verder is hij niet super licht. Vooral na een tijdje komen de houtachtige noten echt tevoorschijn en dan is het geen dertien in een dozijn, luchtige parfum. Zwaar is hij ook niet hoor, maar het geeft de geur net wat meer body.

Ik vind het stiekem een lekkere geur. Hij is niet te licht, en ook zeker niet te zwaar voor overdag. Ik zou dit helemaal een perfecte geur vinden voor toen ik nog op de middelbare school zat. Echt een goede everyday geur! De prijs valt ook wel mee. Het is wat mij betreft een perfect cadeau voor meiden die net in een leeftijd zitten dat je geen idee hebt wat je voor ze moet kopen. Meiden van rond de 15, 16, 17 jaar oud. Ik zou hier op dat moment echt mega blij mee zijn geweest!

Tommy Girl kost €30,99 voor 50 ml.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.