The Balm – The Manizer Sisters: Mary-Lou Manizer, Cindy-Lou Manizer & Betty-Lou Manizer

the manizer sisters the balm

Van de reviews van dit product werd ik niet zo enthousiast. Leuk, een highlighter, blush en bronzer in een doosje, maar die heb ik al. Dacht ik. Totdat ik steeds meer foto’s en video’s voorbij zag komen en dacht; ‘Wat een mooie highlighter is dat!’. En telkens weer was het Mary-Lou Manizer van The Balm. Hm… Na een aantal filmpjes van NikkieTutorials kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik wilde die Mary-Lou wel eens ontmoeten…

Ergens in mijn achterhoofd herinnerde ik me echter een doosje, waar nog twee andere kleuren in zaten. Even googlen en inderdaad; The Manizer Sisters. Waar je normaal €21,- betaalt voor Mary-Lou, kon je voor €28,- twee andere kleuren erbij krijgen. De pans zijn weliswaar wat kleiner, maar wie heeft er ooit een highlighter opgemaakt? Ik in ieder geval niet. Ik besloot op zoek te gaan, maar overal; ‘Out of Stock’, of ‘Uit het assortiment’. Totdat ik op de site van Make-up Musthaves terecht kwam. De helden! Ik besloot hem te bestellen en niet veel later stond ik oog in oog met de drie dames.

the balm the manizers open

Mag ik je voorstellen aan deze drie lieftallige meisjes, genaamd Mary-Lou Manizer, Cindy-Lou Manizer & Betty-Lou Manizer. Oftewel de highlighter, blush en bronzer. Let wel op; alle kleuren zijn enorm glimmend. Daarom kan je Cindy-Lou ook prima gebruiken als highlighter en is Betty-Lou geen typische bronzer om mee te shapen.

the balm the manizer sisters

De verpakking is trouwens erg schattig. Normaal ben ik niet zo’n groot fan van kleurrijke verpakkingen zoals The Balm die kan maken. Ik ben meer van de strakke of chique verpakkingen. Toch heb ik voor dit trio een uitzondering gemaakt. Het doosje is van karton, wat mooi sluit met een magneet. Het echte doosje zit verder nog in een kartonnen hoesje met dezelfde print erop. Wat dit voor toegevoegde waarde heeft weet ik niet zo goed.

The balm the manizers ingredienten

De ingrediënten als je geïnteresseerd bent.

The manizers mary-lou manizer

Laten we eerst alle drie de pans even doorlopen. Hierboven zie je Mary-Lou. Een champagne kleurige highlighter. Hij heeft een hele lichte roze ondertoon lijkt het in de pan.

the manizers cindy-lou manizer

Cindy-Lou is daadwerkelijk een stuk meer roze en lijkt net iets minder shimmer te bevatten.

the manizers betty-lou manizer

Betty-Lou is een redelijk donker gekleurde, enorm glanzende bronzer.

the balm the manizers swatch

De swatches. Wauw, Betty-Lou knalt echt van mijn hand af. Hij is super metallic en heel erg gepigmenteerd. Ik houd een klein beetje mijn hart vast hoe dit gaat uitpakken op mijn gezicht.

the balm the manizers pans

The balm alleen basis

Hier zie je in eerste instantie mijn gezicht met enkel de basis erop; Foundation, concealer en poeder. Ik heb van mezelf geen heel glanzend gezicht, vooral niet als ik met wat poeder aan de slag ga.

The balm mary-lou manizer face swatch

Ik ben gestart met Mary-Lou op mijn jukbeen, wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Wauw, wat een kleur! Het is echt een mega opvallende highlighter. Eentje die enorm gepigmenteerd is. Ik heb hem erg licht aangebracht met een fan-brush en dat is voldoende voor een mooie gloed. Ik sta er een beetje versteld van. Dit is echt een prachtige highlighter als je houdt van hardcore highlighten. Met veel glans voor dat plastic effect. Je moet ervan houden. Ik vind het echt wel heel tof om deze kleur in mijn collectie te hebben en ga hem denk ik met veel plezier dragen.

the balm face swatch mary-lou and cindy-lou manizer

Hier heb ik ook Cindy-Lou aangebracht. Ze gaan erg mooi samen vind ik! Cindy-Lou is ook erg mooi op te bouwen en geeft een gezonde kleur. Ik vind het wel echt meer een blush dan een highlighter, maar zou ook erg mooi zijn om alleen te dragen zonder highlighter eroverheen. Een goede kleur als je haast hebt, want hij is multifunctioneel.

The balm face swatch the manizars mary-lou cindy-lou and betty-lou

En ten slotte heb ik Betty-Lou aangebracht onder mijn jukbeen. Ik vind hem erg opvallend. Daar moet je van houden. Ik vind het zelf niet zo’n hele geschikte kleur om mee te shapen vanwege de enorme glans. Heel eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat ik met Betty-Lou aan moet, ondanks dat het een erg mooie tint is. Misschien als oogschaduw gebruiken?

Al met al ben ik echt mega blij met dit palette. Ik ben helemaal verkocht! Die glans, die kleuren. Zo prachtig! Ik denk dat ik deze met heel veel plezier ga gebruiken de komende tijd. De zusjes en ik worden BFF’s, dat weet ik zeker!

The Balm The Manizer Sisters is onder andere te koop bij Make-up Musthaves voor €27,99 en bevat 3×3 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.