Lucardi cadeautips – in samenwerking met Lucardi

lucardi-thumbnail

De kerst staat voor de deur. Dat betekent veel cadeautjes inslaan en natuurlijk ook een wishlist maken. En welke vrouw houdt er nu niet van mooie sieraden? Ik ben altijd het meest excited over de kleinste cadeautjes onder de boom. En vaak zijn dat prachtige sieraden. Ik laat je vandaag een aantal prachtige exemplaren zien die ik heb gekregen van Lucardi. Leuk om je wishlist mee te vullen, maar misschien nog wel leuker om te geven.

lucardi-regal-watch

Toen ik wat items mocht uitzoeken hoefde ik niet lang na te denken dat ik in ieder geval een horloge wilde. Ik heb altijd horloges van Lucardi. Ik vind ze super prettig en vooral erg leuk geprijsd. Ik draag mijn horloge letterlijk altijd, zelfs als ik slaap. Ik kan gewoon niet zonder. Daarom slijten ze bij mij best wel snel. Ik heb wel eens overwogen om te investeren in een wat duurder horloge, maar na een rekensommetje leek het dat toch niet helemaal waard. Ik blijf trouw bij Lucardi als het om horloges gaat. Wat ik leuk vind is dat ze helemaal niet prijzig zijn, maar er niet goedkoop uit zien.

lucardi-horloge

Ik besloot nu eens voor een horloge te gaan met een leren band. Hiervoor had ik altijd een metalen schakelband, maar ik vond dit taupekleurige exemplaar wel heel mooi. Hij heeft gouden details in de wijzerplaat. Een mooie combinatie!

Wat ik erg prettig vind aan het horloge is dat het erg licht is. En dan bedoel ik qua gewicht. Daardoor is hij enorm comfortabel om te dragen, ik denk straks ook in de zomer. Ik vind van die strakke dingen om je pols dan gewoon niet zo prettig.

Ik kan het horloge in deze kleurencombinatie niet meer vinden op de website, maar hij kostte €19,99 en is op de website van Lucardi nog wel verkrijgbaar in andere kleuren.

lucardi-zilveren-medaillon

Dan heb ik een prachtig zilveren medaillon uitgekozen. Ik vind medaillons echt heel cool. Je kan er kleine fotootjes in bewaren en dat vind ik een ontzettend mooi symbool. Vroeger heb ik eens een ander medaillon gekregen voor kerst, maar die is op mysterieuze wijze verdwenen. Ik vond dit dus een mooie gelegenheid om er weer eentje te dragen.

Ik besloot voor dit mooie zilverkleurige model te gaan. Hij is klein, maar niet subtiel. Het is wel een eyecatcher. Daarbij heeft hij mooie details in het hartje gegraveerd. Hierdoor vind ik hem een erg vrouwelijke uitstraling hebben.

lucardi-medaillon

Hier zie je het medaillon als het open is. Het is wat lastig om de fotootjes erin te krijgen en in het juiste formaat te printen, maar als ze zitten heb je ook wat. Let wel op dat je je kettinkje niet vergeet af te doen als je gaat douchen, want dan zijn meteen je fotootjes verpest. En natuurlijk houdt het je sieraad minder lang mooi.

Ik vind medaillons ook een ontzettend geschikt cadeau voor de kerst. Hoe romantisch is het om dit van je geliefde te krijgen?!

Dit zilveren medaillon kost €29,99 kan je vinden via deze link. Let wel op dat dit enkel de hanger is, dus het kettinkje moet je er nog bij kopen of je hangt hem zelf aan een zilveren kettinkje, zoals ik heb gedaan.

lucardi-rose-gold-earrings

Als laatste heb ik dit paar prachtige oorbellen uitgezocht. Het is een paar stalen rosé gouden klapcreolen die zijn voorzien van een vijftal diamantjes. Ik vind ze super chique en netjes. Deze maken je kerstoutfit echt helemaal af.  Ze zijn niet heel groot of opvallend, maar daardoor super sofisticated. Love it! Daarbij ben ik nog steeds een beetje gek op de rosé gouden trend. Naast dat dit cadeau leuk is om te krijgen, is het ook een fantastisch cadeau voor jezelf.

lucardi-oorbellen

Deze rosé gouden beauties kosten €19,99 en zijn hier te vinden.

lucardi-oorbellen-en-medaillon

Ik ben ontzettend enthousiast over de prachtige sieraden van Lucardi. De gebruikte materialen zijn prachtig. En de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed! Ze hebben wat leuks voor elk budget. Ga dus vooral een kijkje nemen op de website!

1 reactie op “Lucardi cadeautips – in samenwerking met Lucardi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.