Becca Shimmering Skin Perfecter – C Pop

Becca Shimmering Skin Perfector C POP review.1

Onlangs was ik op vakantie in Rome. Natuurlijk loop ik altijd overal waar ik kom even de Sephora binnen op zoek naar nieuwe aanwinsten. Zo liep ik ook tegen het merk Becca aan. Het merk wat bekend staat om de letterlijk schitterende highlighters. Ik had totaal niet de bedoeling iets te kopen totdat…

Eén vingertje was genoeg… één swatch… ik was verkocht…

Becca highlighter C POP swatch

Luister… Dit is puur goud. Deze highlighted glanst zo enorm… Hij verblindt. I love it!

IMG_3462

 

De verpakking is prima. Heel simpel, maar ik ben niet onder de indruk. De spiegel is trouwens wel fijn. Hij is heel helder. Handig voor als je je onderweg moet opmaken.

Becca Highlighter C Pop gebruiksaanwijzing

Hier moest ik hardop om lachen! Er zit een gebruiksaanwijzing bij. Voor het geval je niet weet wat highlighted is en YouTube en Google niet meer bestaan.

IMG_3461

Zoals ik al zei is de poeder prachtig, net zoals ik van de andere highlighters gehoord heb. Echter, ik was eerder volledig in de veronderstelling dat ik de kleur Champagne Pop van Becca had gekocht. Deze kleur is immens populair, maar was volgens mij limited edition. Ik krijg er niet de vinger achter wat C POP nu precies voor kleur is… Is hij ook limited edition? Ik kan er op internet erg weinig over vinden, maar ik vind de kleur prachtig!

Becca Highlighter C Pop full face

Op de fullface hierboven draag ik de highlighted op mijn jukbeenderen. Ik hou ervan om mn highlighted natuurlijk te dragen, maar wel een mooie glans geeft. Hierboven zie je hem zeker, maar het is geen in-your-face glitterlook. Zo vind ik het mooi!

De kleur is echt wel aan de gouden kant. Het is dus een warme highlighter. Die draag ik zelf ook het meest. Hij is goed te combineren met een mooie perzikkleurige blush.

Mocht je het nog niet begrijpen. Ik ben er gek op en denk dat ik zelfs een nieuwe favoriet heb gevonden.

Becca Shimmering Skin Perfector in C POP kost € 38,- voor 7 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.