Nieuwe telefoonhoesjes + WINACTIE – in samenwerking met hoesjes-outlet.nl

Hoesjes review - Hoesjes outlet

Whoop, whoop! Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon. Een nieuwe iPhone 6s. Jullie weten hoe dol ik ben op telefoonhoesjes. Ik schreef er eerder ook al dit artikel over. Een nieuwe telefoon betekent natuurlijk ook nieuwe hoesjes. Vandaag ga ik je een aantal exemplaren laten zien van Hoesjes-outlet.nl

Hoesjes outlet review

Ik mocht deze drie exemplaren ontvangen. Twee zijn hardcase hoesjes en een (de gouden in het midden) is een softcase hoesje.

Hoesjes - Hoesjes outlet more issues than vogue

Als eerste bestelde ik dit hoesje. Ik vind de tekst echt enorm grappig. Dit is dus een hardcase hoesje, wat betekent dat hij gemaakt is van hard plastic. Dit vind ik zelf erg prettig en stevig aanvoelen, maar je krijgt dit soort hoesjes vaak wat moeilijker om je telefoon heen.

Het hoesje is trouwens wit, maar de randen zijn transparant. Hierdoor zie je nog wel welke kleur je telefoon heeft. Zoals je zit heb ik een rose gouden iPhone. Ik vind dat roze randje bij dit hoesje wel erg leuk staan.

Dit hoesje is te koop voor €9,99

Hoesjes outlet review hoesje smile

Dan dit groene hoesje. Dit is ook een hardcase. Dit hoesje is mint-groen en heeft een beetje een ombre-effect. Ik vind hem leuk! Ook bij dit hoesje zijn de randen transparant. Bij dit hoesje zou ik dat misschien liever anders hebben gezien, aangezien het groen van het hoesje totaal niet matcht met mijn telefoon, haha.

Ik vind dit ook een leuk hoesje, als je bijvoorbeeld veel foto’s maakt van andere mensen. De tekst is dan wel erg toepasselijk!

Hij is te koop voor €9,99

Hoesjes outlet gouden hoesje

Als laatste deze gouden. Deze is gemaakt van een stuk flexibeler materiaal. Welk materiaal weet ik niet precies, maar het lijkt wel alsof het een soort geplastificeerd karton is. De structuur van dit hoesje is ook heel bijzonder. Ik vind het prettig aanvoelen. Je telefoon lijkt er iets stugger door te worden, waardoor je hem minder snel laat vallen.

Hoesjes outlet gouden hoesje review

Wat ik ook erg fijn vind aan dit hoesje is dat de knopjes worden bedekt. Dit zie je niet bij zo veel hoesjes. Helemaal top!

Dit gouden hoesje kost €12,99

Dit zijn dus allemaal hoesjes voor een iPhone 6/6s, maar gelukkig zitten er ook nog hoesjes voor andere telefoons in het assortiment. Al met al ben ik erg blij met deze hoesjes. Ze zijn leuk, maar ook heel praktisch. Ik ben namelijk toch altijd wel zuinig op mijn telefoon.

Winactie!

Daarbij kan jij nu ook een aantal hoesjes winnen van hoesjes-outlet.nl. Ik mag namelijk €20,- shoptegoed weggeven! Wil jij dit winnen? Laat dan hieronder een reactie achter! De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Willen jullie trouwens een what’s on my iPhone zien?

2 reacties op “Nieuwe telefoonhoesjes + WINACTIE – in samenwerking met hoesjes-outlet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.