MAC Ruby Woo lipstick

Mac Ruby Woo review en swatch

Laatst kocht ik make-up in de omgekeerde volgorde. Ik had nog een Douglas bon in mijn portemonnee zitten. Ik besloot dat ik een MAC lipstick wilde kopen, maar wist niet helemaal welke kleur. Wat een luxe probleem! Ik besloot op internet te gaan kijken en al snel trok ik de conclusie dat ik voor een rode kleur wilde gaan. Het liefst een beetje een matte klassieke kleur, met een tikje donker erin. ‘Diva’ vond ik echter te donker en helaas was ‘Riri Woo’ een limited edition. Ik dacht eigenlijk dat ‘Ruby Woo’ dat ook was, maar gelukkig bleek dat niet waar te zijn.

Mac Ruby Woo review

Deze MAC lipstick zit in de normale huls, zoals we die van MAC gewend zijn. Redelijk stijlvol, maar toch vind ik ze soms niet zo praktisch, omdat je echt naar de naam moet kijken om te weten welke kleur er in de huls zit. Hier zouden ze wel wat op mogen bedenken.

Mac Ruby Woo rode lipstick

Ruby Woo is een matte kleur. En hij is klassiek rood. Ik houd de laatste tijd enorm van matte lippen. Het ziet er zo stijlvol en chique uit.

Ruby Woo Mac swatch

Op de swatch is de kleur goed te zien. Echt een dieprode, goed gepigmenteerde lipkleur. Hij is echter niet heel donker, maar heeft meer een vurige ondertoon.

Mac brave lipswatch zonder

Mac Ruby woo swatch

Aargh rode lipstick aanbrengen blijft moeilijk, maar ik blijf oefenen. Het gaat al steeds wat beter. Van dichtbij valt elk foutje me wel extra goed op. Op de full face lijkt het er een stuk netter uit te zien:

Mac Ruby woo swatch full face

De kleur is echt super matte! Prachtig vind ik het. Dit geeft echter wel een beetje een droog gevoel op je lippen, maar dat is inherent aan matte lipstick. Voordeeltje is dat hij daardoor muurvast blijft zitten. Een flinke vette maaltijd eten overleeft hij niet, maar een hapje en een drankje doet het prima. Toch heb ik wel het idee dat ‘All Fired Up‘ wat beter blijft zitten.

Check trouwens ook de prachtige highlighter in mijn binnenste ooghoek. Het is Mary-Lou van the Balm

Ik houd echt enorm van deze kleur. Ik ben de lipstick al eens een flinke week kwijt geweest en dat deed me toch een beetje pijn. Ik ben hierdoor echt een klein beetje verliefd geworden op rode lipstick in het algemeen. Ik vond het eerder altijd wat heftig. Iets wat je altijd erg leuk vind bij andere, maar zelf niet zo snel zal dragen. Nou ik ben om!

MAC Ruby Woo kost €19,50 voor 3 gram. Hij is te koop bij verkooppunten van MAC en ook op de website van de Bijenkorf.

Draag jij wel eens rode lipstick?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.