Body Shop Vineyard Peach body butter

Body Shop Peach Vinegard body butterOok al is het dit jaar niet écht winter, toch smeer ik in de winter iets liever een vette body butter op mijn lichaam dan op een zwoele zomeravond. Daarom was het tijd om deze heerlijke Vineyard Peach body butter van de Body Shop uit de kast te toveren en hem eens lekker uitgebreid te testen.

Body Shop peach vinegard body butter open

Oeh dit is altijd mijn favoriete moment. Het moment waarop je de deksel van je verse body butter afdraait en je een gaaf oppervlak aantreft. Klaar om je eerste scoop te maken.

De verpakking is trouwens lekker stevig. Een grote ronde pot met een draaideksel. Niets meer aan doen zou ik zeggen.

Body Shop Vineyard peach body butter ingredienten

Dit zijn de ingrediënten. Op de tweede plaats zie ik al heerlijke cacao boter staan. Yummie!

Body Shop vineyard peach body butter swatch

De substantie van deze body butter is vrij hard. Harder dan bijvoorbeeld de Mango body butter. In de winter vind ik dit wel fijn. Ik moet echter wel zeggen dat deze substantie een stuk minder makkelijk uitsmeert dan een body lotion.

Body Shop vineyard peach body butter swatch groot

Als je de body butter uitsmeert, transformeert hij in een heerlijk romige crème.

De geur van deze butter is in een woord geweldig. Jullie weten wat ik vind van perzikgeuren. Hij is lekker zoet en ik zou de hele dag wel aan mijn benen willen ruiken als ik dit heb gesmeerd. Love it!

Deze body butter hydrateert je huid geweldig. Zeg maar dag tegen droge schilferige onderbenen. Je moet wel van zo’n rijke body butter houden. Ik zelf douche altijd in de avond en vind het dan zó naar om met een plakkerige pyjamabroek in mijn bed te gaan liggen. Gelukkig trekt hij nog wel redelijk snel in voor zo’n dikke butter.

De Vineyard Peach body lotion kost €15,- voor 200 ml. Om de een of andere reden is deze helaas niet online te koop.

Ik heb uit deze lijn ook de body scrub geprobeerd. Klik hier voor het artikel.

2 reacties op “Body Shop Vineyard Peach body butter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.