FOTD: Fresh Pink

Fresh FOTDJe hebt van die winterse dagen, waarop je geen zin hebt in vampy nagels, smokey eyes of een heftige look. De dagen waarop het zonnetje zich even laat zien en je je bijna in de zomer waant. Tijd voor een frisse wind in je gezicht.

FOTD Fresh ooglook

De look is super super super simpel. Makkelijker dan dit draag ik het niet vaak. Het enige wat ik heb gedaan is een hele lichte oogschaduw aangebracht op mijn ooglid. Ik gebruikte de bovenste kleur uit dit palletje:

Wet 'n Wild walking on eggshells trio

Mijn crease heb ik héél lichtjes aangezet met een bruin kleurtje en klaar is kees. Om het geheel toch nog een beetje op te leuken, maakte ik een winged-eyeliner.

De rest van mijn gezicht maakte ik lekker roze. Ik gebruikte een blush van Mac, namelijk in de kleur Pinch O’ Peach. Op mijn lippen droeg ik de Maybelline Baby Lips in de kleur Pink Punch voor een leuk kleurtje.

FOTD Fresh

Ik vind de look verzorgd staan, een beetje ‘opgemaakt’ maar wel nog steeds netjes en lief. Ik ga hem zeker vaker dragen.

Oh, check trouwens mijn oorbellen… Dit was de laatste dag dat ik ze droeg, voordat ik er een verloor 🙁 *snik* Ik vond ze zó leuk. Gelukkig een goed excuus om ergens andere strikjes te scoren.

4 reacties op “FOTD: Fresh Pink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.